Contact

GB DE NL
HBC in uw land

 

Wereldwijd

 

Bezoek hier HBC System Smarttool production klik 

Smart Repair - News
 • Newsletter + Facebook + Youtube sign up and follow


  Follow us on our Newsletter, our Facebook group or watch presentations on our youtube channel

   

  Sign up and follow us

 • Handzame Spectrophotometer voor leder en vinyl


  HBC system introduceert dé oplossing voor een eeuwenoud probleem; het verkrijgen van de originele kleur voor een onzichtbare reparatie. Door gebruik te maken van de Spectrophotometer en de speciaal ontwikkelde software krijgt u de exacte mengformule zodat het mengen van de juiste kleur een fluitje van een cent wordt.

 • Trolley Mobile


  Trolley Mobile

  De volledig uitgerustte SMART repair Trolley is ontwikkeld voor de High-end SMART repair specialist. Deze Trolley bevat alle benodigde gereedschappen en producten die nodig zijn om een hoogwaardige reparatie uit te kunnen voeren in deze SMART repair business. De Trolley is modulair en verkrijgbaar in 5 verschillende typen.

 • Stof en velours reparatiesysteem System A


  Dit systeem voor stof en velours reparatie stelt u in staat om een kwalitatieve reparatie te doen waarmee u ongetwijfeld de aandacht trekt.
  Standaard wordt het systeem geleverd met 40 verschillende kleuren vezels, die onderling met elkaar gemengd kunnen worden voor het verkrijgen van de juiste kleur.

Smart Repair Shop van HBC system

De HBC system smart repair shop

 

Welkom op de webshop van HBC system. De Smart Repair webshop biedt u een compleet gamma van Smart Repair oplossingen, inclusief alle benodigde producten, gereedschappen en stap-voor-stap handleidingen. Bekijk de productcategorieën in het menu aan de linkerzijde voor meer informatie over de verschillende producten. Wanneer u al een (deel van) het artikelnummer weet, kunt u ook gebruik maken van de zoekfunctie onder de lijst met de productcategorieën.
 

HBC system produceert alles op het gebied van SMART Repair voor reparaties van de allerhoogste kwaliteit, zoals kleine deukjes, krassen, steenslag, of allerlei soorten schade aan interieur en exterieur delen.

 

 

 

 


Copyright © 2018 HBC System - Algemene voorwaarden
GB